Passie voor exclusieve auto's
Rob ten Veen fotografie productie, Gediplomeerd fotograaf    

Autografiedesign interview in Puur Porsche Magazine, December editie 2020 

  • IMG_4921
  • IMG_4920


Al een lange tijd wilde ik mijn werk onder de aandacht brengen aan bezitters van Porsche. Hoe en waar ik dit zou doen was voor mij nog de vraag. Terwijl de oplossing eigenlijk elke maand trouw bij mij in de bus viel. Maar door drukte en andere prioriteiten kwam het er maar niet van. Uiteindelijk vond ik dat mijn fotowerk die aandacht behoeft die het verdient. Een logischere keuze was er dan ook niet om de redactie van het Magazine Puur te benaderen. 

Een belangrijke stap in het verdere verloop van mijn fotowerk waar ik mijn passie en mijn creatieve ideeën met Puur Porsche Magazine deelden. De eerste stap is gemaakt en bij het prettige gesprek met Vince en zijn vader en de gemeenschappelijke interesse en passie voor auto's waren we zo een half uur verder. De keuze om bij hun mijn werk en ideeën te tonen was uiteindelijk vrij eenvoudig. De medewerkers van Puur geven het blad die uitstraling die op zichzelf al een plaatje is om beet te pakken. De beeldweergave van de foto's van Porsche geeft het Magazine die uitstraling die bij Porsche hoort.

Aangezien niet elke bezoeker van de website een abonnement heeft op het magazine kan je het interview met bijbehorende foto's hier gratis downloaden. Na het lezen van het interview geïnteresseerd in wat ik voor je kan betekenen? Laten we binnenkort online even een kop koffiedrinken en ben je wellicht binnenkort ook in het bezit van een persoonlijk fotoboek van jou en je auto.Download gratis het interview Puur Porsche Magazine Met sportieve groet, 

 

Rob ten Veen 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
LinkedIn