Passie voor exclusieve auto's
Rob ten Veen fotografie productie

Over AutografieDesign

Passie voor auto's zit ons in het bloed. Sinds mijn jeugd vergeet ik nooit het moment dat ik mijn eerste speelgoed auto kreeg. Een Porsche 911 Targa, een merk dat later in mijn leven een belangrijke rol ging spelen voor het idee en concept van Autografiedesign. De exclusieve auto's voor liefhebbers en auto puristen die in het rijtje thuishoren van Aston Martin, Porsche, Jaguar en MCLaren! Allemaal automerken waarbij passie, beleving en vormgeving onderdeel zijn van Lifestyle. Auto's die gelinked zijn aan celebraties.  Denk hierbij aan DJ's, producers, voetballers en andere bekende iconen. Elke merk heeft wel een icoon. 

Aston Martin met zijn DB serie staat omschreven als de James Bond auto 007! Tegenwoordig wordt dit merk gelinkend met Max Verstappen als Nederlandse F1 coureur. Daarnaast bezit Max ook een Porsche 911!. Merken zoals MC Laren is voornamelijk bekend bij het onbekende publiek als Formule 1 auto, Mc Laren  Road versie's zoals de McLaren 765LT.

Onze Expertise

Voor bezitters van exclusieve auto's zijn we gespecialiseerd in het maken van persoonlijke fotoboeken van uw auto in de kwaliteit van de brochure van de fabrikant! We maken samen met u een exclusief hoogwaardig fotoalbum gemaakt  in leer of linnen omslag. Het exclusieve fotoboek geeft een mooi weergave van uw Porsche of Aston Martin bijvoorbeeld. Gefotografeerd in een studio of externe locatie met u als eigenaar in de hoofdrol met uw dierbare bezit. Zeer mooi afgewerkte foto's om te tonen aan uw familie, kennissen of vrienden. Tevens maakt dit uw auto nog exclusiever omdat het boek  "one off a kind" zal zijn.  

Hoe komen we samen met u in de driverseat!

AutografieDesign levert een volledig nieuw totaalconcept voor auto puristen. We bieden u een maatpakket dat we gezamenlijk bij aanschaf van een bestaande of nieuwe auto kunnen gaan ontwikkelen. Heeft u altijd uw auto vast willen leggen zoals in de mooie brochures van de fabrikant? Autografiedesign geeft u nu de mogelijkheid!

 


Bij de keuze die u heeft gemaakt van uw persoonlijke exclusieve auto gaan we samen bepalen hoe deze straks voor altijd voor u wordt vastgelegd. Denk hierbij de speciale opties die uw exclusieve(sport)auto allemaal zo herkenbaar maakt! Veel is mogelijk waarbij we u ondersteunen om tot het gewenste resultaat te komen. Graag komen we met echte autopuristen in contact en helpen u de perfecte keuze te maken. Het Luxurypakket bestaat uit:

  • Professionele Fotoshoot van uw auto op locatie of extern. (1/2 dagdeel)
  • Bewerken van de foto's
  • Uw Luxurybook 20 x 30 cm layflat pagina's en spreads 20 x 60 cm
  • 24, 36 of 48 pagina's inclusief portretfoto's van u en uw auto.
  • Geleverd in een luxe  giftbox. 
  • Prijs vanaf 241,00 Euro, excl. btw


Een sportieve verassing voor u en uw partner!
Met sportieve groet,


AutografieDesign

R.J.B. ten Veen

+31-628854315

Voor content en portretfotografie bezoek ook www.Robtenveenfotografie.nl

KvK:7184820  BTW nr NL001995213B87


 
 
 
 
google657c1f40f7d44f0e
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn