Passie voor exclusieve auto's
Rob ten Veen fotografie productie

Over AutografieDesign

Passie voor auto's zit ons in het bloed. Sinds mijn jeugd vergeet ik nooit het moment dat ik mijn eerste speelgoed auto kreeg. Een Porsche 911 Targa, een merk dat later in mijn leven een belangrijke rol ging spelen voor het idee en concept van Autografiedesign. De exclusieve auto's voor liefhebbers en auto puristen die in het rijtje thuishoren van Aston Martin, Porsche, Jaguar en MCLaren! Allemaal automerken waarbij passie, beleving en vormgeving onderdeel zijn van Lifestyle. Auto's die gelinked zijn aan celebraties.  Denk hierbij aan DJ's, producers, voetballers en andere bekende iconen. Elke merk heeft wel een icoon. 

Onze Expertise

Voor bezitters van exclusieve auto's zijn we gespecialiseerd in het maken van persoonlijke fotoboeken van uw auto in de kwaliteit van de brochure! We maken samen met u een exclusief hoogwaardig fotoalbum vervaardigd  in leer of linnen omslag. Gefotografeerd of gefilmd in een studio of externe locatie met u als eigenaar in de hoofdrol met uw dierbare bezit. Zeer mooi afgewerkte foto's om te tonen aan uw familie, zakelijke relaties. Tevens maakt dit uw auto nog exclusiever omdat het boek  "one off a kind" zal zijn.  Hoe komen we samen met u in de driverseat!

Heeft u altijd uw auto vast willen leggen zoals in de mooie brochures van de fabrikant? Autografiedesign geeft u nu de mogelijkheid!

Het Luxurypakket bestaat uit:

  • Professionele Fotoshoot van uw auto op locatie of extern. (1 dagdeel)
  • Bewerken van de foto's
  • Uw Luxurybook 20 x 30 cm layflat pagina's en spreads 20 x 60 cm
  • 24, 36 of 48 pagina's inclusief portretfoto's van u en uw auto.
  • Geleverd in een luxe  giftbox. 
  • Prijs vanaf 215,00 Euro, excl. btw


Een sportieve verassing voor u en uw partner!
Met sportieve groet,


AutografieDesign

R.J.B. ten Veen

+31-628854315


KvK:7184820  BTW nr NL001995213B87


 
 
 
 
google657c1f40f7d44f0e
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn